X
فرم درخواست
Loading...

در صورت نیاز به مشاوره میتوانید شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان ما در کمترین زمان با شما تماس بگیرند

چه ساعتی با شما تماس بگیریم؟

طراحی و ساخت سردخانه میوه

09128594636 کارشناس فروش
سردخانه میوه

استفاده از سردخانه برای نگهداری  میوه جات و سبزیجات سبب نگهداری بهتر و بالا رفتن کیفیت و افزایش عمر آن ها میشود.

پرنس سرما
پرنس سرما

یکی از دغدغه هایی که از گذشته تا کنون وجود داشته نگهداری محصولاتی مانند انواع میوه جات و سبزیجات برای مدت زمان بیشتری است در این مقاله قصد داریم شما را با مزیت های سردخانه میوه و سبزیجات، چگونگی احداث سردخانه میوه،مشکلات و استاندارد های سردخانه میوه و ... آشنا کنیم.

سردخانه صنعتی میوه

سردخانه میوه چیست؟

استفاده از سردخانه میوه موجب افزایش کیفیت و طول عمر میوه ها می شود. به دلیل اینکه بسیاری از میوه ها به محض چیده شدن برای عرضه به بازار مناسب نیستند و کشاورزان مجبورند آن ها را در سردخانه نگهداری کنند و همچنین یکی از مزیت های سردخانه ها این است که توزیع میوه سردخانه ای در خارج از فصل تولید آن محصول، سود بیشتری را برای کشاورزان به همراه می اورد.

میوه ها را می توان به شکل های مختلفی از جمله:کامل ، خرد شده ، پوره شده و ... به صورت یخ زده درون سردخانه میوه نگهداری کرد.برای نگهداری میوه ها حداقل دمای سردخانه  -12 درجه سانتیگراد است.

سردخانه میوه جات

انواع سردخانه میوه

سردخانه میوه در انواع مختلف صنعتی (سردخانه بزرگ)،سردخانه کانکسی،سردخانه کوچک و سردخانه اتاقکی  توسط صنایع برودتی پرنس سرما طراحی و ساخته میشوند.از آن جا که میوه ها باید در سردخانه بالای صفر نگهداری شوند این نوع سردخانه ها غالبا از نوع سردخانه بالای صفر ساخته می شوند.به همین دلیل رنج دمایی این سردخانه ها  در محدوده 4 درجه الی 10 درجه بالای صفر می باشد.

سردخانه های صنعتی یا سردخانه بزرگ به صورت سوله ای ساخته می شوند. سردخانه های کانکسی هم به صورتکابین بوده که قابل حمل هستند.

برای ساختن سردخانه اتاقکی نیز از اتاق  یک ساختمان که به خوبی عایق بندی شده و تجهیزات سرمایشی در آن قرار داده شده استفاده می کنند.

خرید سردخانه میوه

مشخصات فنی سردخانه میوه

  •  جنس بدنه خارجی: ساندویچ پانل

  • رنج دمایی: 18- تا 5+ درجه سانتی گراد

  • سایز: بنا به درخواست مشتری

  • انواع: زیر صفر و بالای صفر، ویترین دار، ثابت و سیار

  • بدون برفک

  • عایق بندی داخلی مناسب جهت جلوگیری از نوسانات دما

  • کمپرسور: برترین برندهای جهان بنا به درخواست مشتری

  • کندانسور: بهترین برندهای جهان بنا به درخواست مشتری

  • مناسب جهت رستوران ها، انبارهای میوه، مواد پروتئینی، کشتارگاه ها و 

تجهیزات سردخانه صنعتی 

  1. کمپرسور که وظیفه آن فشرده سازی گاز های مورد استفاده می باشد که این کار باعث افزایش دمای گازها می شود.

  2. کندانسور سردخانه یک مدل مبدل حرارتی است که به واسطه خنک کردن موجب می شود حالت آن از گاز به مایع تغییر کند تا پروسه تبرید تراکمی ادامه پیدا کند.

  3. اواپراتور که وظیفه خنک سازی و گرفتن گرمای داخل اتاق سرد را بر عهده دارد.

  4. عایق مناسب که از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر درست انتخاب و اجرا نشود انرژی بسیاری برای سرد سازی گرفته می شود. بهترین عایق برای جلوگیر از پرت انرژی و سهولت در نصب ساندویچ پانل است.

قیمت سردخانه میوه

با توجه به ابعاد و قطعات به کار رفته و تناژ سردخانه و همچنین نوع طراحی، قیمت آن به هنگام سفارش مشخص می شود. برای اطلاع بیشتر از قیمت سردخانه میوه، در انتخاب و خرید سردخانه میوه می توانید با کارشناسان فروش صنایع برودتی پرنس سرما تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

جدول و شرایط نگهداری میوه  سردخانه میوه

دما و رطوبت سردخانه میوه

شماره

فراورده

دمای نگهداری

(°C)

رطوبت نسبی

(%)

مدت نگهداری

(روز)

ملاحظات

1

آلبالو

0 تا 1

95-90

7

 

2

آلو و آلو سیاه و شابلون

-1 تا 0

90-80

35-7

بستگی به زیر رقم دارد

3

انار

3 تا 5

90-95

90-45

بستگی به زیر رقم دارد

4

انبه

7 تا 14

13

90

90

49-28

49-28

بستگی به زیر رقم دارد

5

انجیر

-1 تا 0

90

14-7

 

6

انگور

-1 تا 0

95-90

180-28

تیمار با SO2

7

آناناس

13-8

90-85

42-28

 

8

آووکادو

5-12

7-12

85-90

14-42

60

بستگی به زیر رقم دارد

رسیده است

9

به

-0.5 تا 0

90

60-90

مشکل قارچی دارد

10

پاپایا

12

85-90

7-21

با آب داغ (45°C) به مدت 20 دقیقه تیمار شود

11

پرتقال

پزتقال خونی

5-7

4-7

85-90

90-95

45-80

20-55

 

12

توت فرنگی

0 تا 2

85-90

3 - 6

پیش سرد کردن مهم است

13

خربزه

2-5

5-7

95

90

14

14-21

پیش سرد کردن مهم است

14

خرما (تازه)

0

85

30-60

 

15

خرمالو

-1

90

75

 

16

زردآلو

-0.5 تا 0

90-95

7-21

 

17

سیب:

-لبنانی زرد

-لبنانی قرمز

1- تا 4

90-95

90-95

240-365

210-365

 

18

کیوی

-0.5

90-95

90-120

به اتیلن و پوسیدگی خیلی حساس است

19

گلابی:

-کنفرانس

-بارتلت(ویلیامز)

-شاه میوه

گلابی چینی

 

0 تا 1

-1 تا 0

-1 تا 1

1

 

90

90

85-90

90-95

 

120-180

90

60

150-180

 

20

گریپ فروت

10

80-90

42-112

به پیتینگ خیلی حساس است

21

گیلاس

0 تا 1

85-90

14

 

22

لیمو:

-سبز

-رنگ یافته

13-14

12

5-6

85-90

85-90

90

120-180

30-120

21-42

به پیتینگ حساس است

به اتیلن حساس است

23

نارنگی

-فراورده شمال کشور

-فراورده جنوب کشور

یافا

 

4 تا 7

5 تا 7

8 تا 10

 

85-90

 

60-75

30-45

50--80

 

24

نارنگی مازنداران

5

85-90

30-42

بستگی به زیر رقم دارد

25

موز

13-15.5

85-90

28

 
26 موز سبز 13-14 90-95 100  

27

هلو

-0.5 تا 0

90

14-21

به آسیب سرما حساس است

28

هندوانه

12-17

85

14-21

 
29 توت سیاه و توت قرمز 0.5- تا 0 90-95 2-3  
30 نارگیل 0-1.5 80-85 30-60  
31 زغال اخته 2-4 90-95 600  
32 کامکوات 4 90-95 14-30  
33 گلابی جنگلی 0 90 21  
34 شلیل و شبرنگ 0.5- تا 0 90-95 14-20

سردخانه سبزیجات

برای نگهداری اکثر سبزیجات از سردخانه بالای صفر استفاده می شود. چون در سردخانه زیر صفر کیفیت خود را از دست میدهند و ظاهر نامطلوبی پیدا می کنند. دمای نگهداری سبزیجات باید به درستی انتخاب شود تا برای طولانی مدت حفظ شوند. که این امر سبب بالا رفتن سود کشاورزان و باغداران می شود.

سردخانه سبزیجات

سردخانه صیفی و سبزیجات

شرایط نگهداری برخی سبزی‌ها در سردخانه بالای صفر با هوای معمولی

شماره

فراورده

دمای نگهداری

(°C)

رطوبت نسبی

(%)

مدت نگهداری

(روز)

ملاحظات

1

آرتیشو(کنگر فرنگی)

0 تا 1

98

≤42

پیش سرد کردن مهم است

2

اسفناج

-1 تا 0

90-95

7-14

سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است

3

آندیو

0 تا 2

90-95

14-21

سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است

4

بادمجان

8 تا 12

90-95

7

رشد یافته است

5

باقلا یا باقالی

5 تا 7

90-95

7-10

 

6

بامیه

7 تا 10

90-95

7-10

 

7

پیاز:

-سبز(پیازچه)

-خشک

0

0 تا 1

92-95

65-70

10-14

90-180

پوشش پلی‌اتیلن داشته باشد

هوادهی شود

8

تربچه پاییزه

1 تا 2

90-95

60-120

 

9

تربچه بهاره

1 تا 2

90-95

14-21

 

10

ترب سیاه

ترب سفید

1 تا 2

0 تا 1

90-95

95-100

21-28

120

 

11

تره فرنگی

1 تا 2

90-95

30-90

سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است

12

جعفری

0 تا 1

90-95

30-60

پوشش پلاستیکی ترجیح دارد

13

چغندر معمولی:

-با برگ

-بدون برگ

چغندر قند:

-با برگ

- بدون برگ

 

1 تا 2

1 تا 2

 

0

0

 

90-95

90-95

 

98-100

98-100

 

10-60

90-150

 

10-14

120-180

با پوشش پلاستیکی است

14

خیار

7 تا 9

95

70-94

به اتیلن حساس است

15

ذرت (شیرین)

0

95

7

سرد کردن آبی و/یا با خوراکی مهم است

16

ریواس

0 تا 1

90-95

14-28

سرد کردن آبی و هوادهی مهم است

17

زنجبیل

13

90-95

180  

18

سیب زمینی:

-دیر رس

-زود رس

سیب زمینی ترشی

 

7 تا 10

10

13-15

 

90

90

85-90

 

270

21-556

120-150

به آسیب، روشنایی و گرما حساس است

19

سیب زمینی (شیرین)

13 تا 16

85-90

120-270

 

20

سیر (خشک)

1 تا 2

65-75

42-49

 

21

شاهی

0

95-100

14-21

سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است

22

شلغم

1 تا 2

90-95

120-150

گردش هوا مهم است

23

کاهو

کاهو چینی

0 تا 1

0

95-98

95-100

7-14

60-90

به اتیلن و CO2 حساس است

 

24

کدو حلوایی

10 تا 13

50-60

60-120

به اتیلن و رطوبت نسبی زیاد حساس است

25

کدو خورشی بهاره

9 تا 12

70-75

30-60

 

26

کدو خورشی پاییزه

0 تا 4

85-90

4-5

 

27

کرفس

0

95-100

40-60

 

28

کلم بروکسل

-1 تا 0

95-100

25

به اتیلن خیلی حساس است

29

کلم بروکلی

0

95-98

<14

به اتیلن حساس است

30

کلم پیچ سفید

-زودرس

-دیررس

 

0

0

 

98-100

98-100

 

21-42

150-180

 

31

کلم پیچ قرمز

1 تا 2

90-95

21-28

 

32

کلم قمری

0

95-98

60-90

 

33

گل کلم

0 تا 2

90

21-28

به پلاسیدگی حساس است

34

گوجه فرنگی:

-رسیده(سبز)

-نیم رس

-رسیده

13 تا 14

10 تا 13

6 تا 10

80-85

80-85

80-85

21-28

21-35

2

به آسیب و سرما حساس است

35

فلفل

-شیرین

-قرمز

7 تا 8

4 تا 6

90-95

90-95

10-30

10-30

 

36

قارچ

0

95

34

 

37

لوبیا سبز

5 تا 7

92-95

7-10

 

38

لوبیا لیما

0 تا 4.5

95

5-7

 

39

مارچوبه

10 تا 2

95-98

14-21

 

40

نخود سبز

1 تا 2

85-90

7-14

 

41

هویج:

-با برگ

-بدون برگ

- زردک

 

0 تا 1

0

0

 

90-95

90-95

95-100

 

10

120-210

180

پیش سرد کردن مهم است

هوادهی مهم است

42 جوانه لوبیا 0 95-100 380  
 43 طالبی 7-10 90-95 14-21  
44 تمبر هندی 7 90-95 21-28  


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید